ISOÄIDIN RISTIKOT

Parasta aivojumppaa!

Suosikkilehti Isoäidin Ristikot sisältää vain Suomen parhaiden ristikonlaatijoiden helppoja ja hauskoja kuvaristikoita. Ristikoiden joukosta löytyy sopivasti myös suosituimpia erikoistehtäviä, kuten tavuristikoita. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Isoäidin ristikoiden 52-sivuinen sisältö on tuhti paketti rentouttavaa aivojumppaa. Lehden ristikot ovat vihjeiltään ja sanastoltaan helposti ymmärrettäviä eivätkä liiaksi nykyaikaan sidonnaisia. Tehtävistä löytyy myös aimo annos leppoisaa huumoria.

Erityistä Isoäidin Ristikoille on joka numerossa toistuva Mummin päivänsäde -kilpailu, jossa ratkojat saavat lähettää lehteen kuvia esimerkiksi lapsenlapsistaan. Kuvista hauskimmat päätyvät ristikoiden pääkuviksi, jolloin lehdestä jää elinikäinen, upea muisto. Isoäidin Ristikoiden palkintotehtävistä arvotaan myös riihikuivaa rahaa. Mukana myös bonuskilpailu, josta voi voittaa 1000 euroa!

Vaikeustaso helppo.

Isoäidin Ristikot-lehden tilaaminen on tällä hetkellä mahdollista ainoastaan puhelimitse 03 873 7700 arkisin ma-pe klo. 9.00-14.00 välisenä aikana tai sähköpostilla.

ISOÄIDIN RISTIKOT 6kk 3 nroa kestotilaus

Tarjous -20%!

ISOÄIDIN RISTIKOT 12kk 6 nroa kestotilaus

Tarjous!

ISOÄIDIN RISTIKOT 12kk 6 nroa määräaikainen tilaus

Parasta aivojumppaa!