HYVÄ ELÄMÄ 12kk 8 nroa kestotilaus

KARPRINT OY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Hyvä Elämä (ent.SenioriTERVEYS) on laaja-alainen seniori-ikäisille suomalaisille suunnattu lehti, joka tarjoaa lukijalleen tietoa kaikista terveyden osa-alueista; fyysisestä, psyykkisestä ja sosiaalisesta terveydestä. Lehden keskiössä on seniorin mukava, turvallinen ja aktiivinen arki. Lehdessä mukana lämminhenkisiä, omakohtaisia ja helposti lähestyttäviä henkilötarinoita suomalaisista senioreista.

Vuodesta 2023 alkaen Sielunpeili ilmestyy 8 kertaa vuodessa osana Hyvä elämä -lehteä.

Tilaajalle lähetetään ennakkolasku normaalisti saman tai seuraavan arkipäivän aikana tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lehtitilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta kun koko tilausmaksu/1.erämaksu on suoritettu.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Kestotilaus jatkuu automaattisesti tilausjakson päättyessä kulloinkin voimassaolevan kestotilaushinnan mukaisesti niin kauan kunnes asiakas päättää tilauksen.

Lehtitilauksen laskuttaa Lehtimyynti Kukkonen Ay.

2024  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 6 Painon hallinta, monipuolinen ravinto, paasto. Harrastukset ja Terveellinen liikunta (apuvälineet ja liikuntapaikat). Verkkokoulutuksella iloa ja hyötyä arkeen (palvelujen tarjoajat). Senioreiden ystäväpalvelut (palvelujen tarjoajat). Kulttuuriosio.
2 Viikko 11 Perhe ja parisuhde. Palvelut kotiin (palvelujen tarjoajat). Eläkeasiat, Perintöasiat, Lakimiespalvelut (palvelujen tarjoajat). Hautauspalvelut, Testamenttilahjoitukset. Kulttuuriosio.
3 Viikko 18 Naisen kokonaisvaltainen terveys (perusterveys). Hyvinvointi- ja lääkäripalvelut (palvelujen tarjoajat). Vaihdevuodet. Vaihtoehtohoidot. Kulttuuriosio.
4 Viikko 26 Matkailukausi, Autoilu, Veneily. Majoitukset (palvelujen tarjoajat). Teknologiaa arkeen (palvelun tarjoajat ja apuvälineet). Kulttuuriosio ja Kesätapahtumat.
5 Viikko 34 Ruokavalio ja liikunta. Verenpaine, Veren sokeri, Kolestroli (apuvälineet). Aivoverenkierto (ehkäisy ja hoito). Hyvä Uni (palvelujen tarjoajat). Kulttuuriosio.
6 Viikko 38 Miehen kokonaisvaltainen terveys (perusterveys. Lihaskunto, Tuki- ja liikuntaelimet (apuvälineet). Lääkäripalvelut (palvelujen tarjoajat). Seksuaaliterveys. Terveys- ja liikuntamatkat (palvelujen tarjoajat). Kulttuuriosio.
7 Viikko 44 Muistisairaudet (ennaltaehkäisy ja apuvälineet). Henkinen hyvinvointi ja turvaverkko (palvelujen tarjoajat). Omaishoitajan arki ja palvelut. Hyväntekeväisyys – Anna lahja, jolla autat! Kulttuuriosio.
8 Viikko 50 Talviliikunta (välineet ja palvelut). Talven matkat (Palvelujen tarjoajat). Joulun lähestyessä (yhteinen aika ja lahjatarjonta). Kevyempi joulu (jouluruuat). Kulttuuriosio.
2023  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 6 Vireyttä keskitalven arkeen. Monipuolinen ravinto. Elämänhallinta, painon merkitys, liikunta ja apuvälineet. Suolisto ja vatsa. Harrastustoiminta ja palvelut. Kulttuuriosio. Sielunpeili-liite: jooga. Paastosta piristystä keholle ja mielelle. Henkinen sisustus. Viherkasvit puhdistavat huoneilmaa ja tuovat silmäniloa. Ystävyys.
2 Viikko 11 Turvaa tulevaisuuteen. Perhe ja parisuhde. Hyvät palvelut kotiin tarvittaessa. Eläke, testamentti, perintöasiat, lakitoimistopalvelut. Hautauspalvelu. Henkinen hyvinvointi. Kulttuuriosio. Sielunpeililiite: hoitava hengitys. Stressi kuriin. Villiyrtit. Tanssi hoitaa kehoa ja mieltä.
3 Viikko 16 Hyvinvointinumero. Naisen kokonaisvaltainen terveys (hiukset, iho, suu/hampaat jne.). Hyvintointi- ja lääkäripalvelut. Eläkevuosien eliksiiri. Vaihdevuodet, vitamiiinit, luonnonmukainen hoitoja palvelut. Kulttuuriosio. Sielunpeili-liite: eläimet terapeutteina. Metsän hoitava syli. Inspiroivia kesämatkakohteita suomessa. Voimaa ja iloa puutarhanhoidosta. Suolahoitaa ja sisustaa.
4 Viikko 25 Turvallinen koti – iloa kesään. Matkailukausi. Turvallinen autoilu. Teknologiaa arjen avuksi. Omaishoitajan arki ja palvelut. Kodin apuvälineet, iloa ja hyvää oloa kesäksi. Kesän tapahtumat (konsertit, teatterit, museot jne.). Kulttuuriosio. Sielunpeili-liite: eteeriset öljyt ja kukkatipat. Kesä on taikojen aikaa!. Hääperinteet.
5 Viikko 33 Sydän ja verisuoniterveys. Ruokavalio ja liikunta, terveen sydämen tukena. Kolesteroli, veren sokeri, verenpaineen hoito, seuranta ja apuvälineet. Aivoverenkiertohöiriöiden ehkäiseminen ja hoito. Hyvän unen merkitys terveydelle. Erilaiset apuvälineet. Kulttuuriosio. Sielunpeili-liite: iloitaan syksyn antimista. Hyvä uni. Spa-hoidot onnistuvat myös kotona! Kiehtovimmat kotimuseot syksyn matkakohteiksi. Syyskauden kurssit ja tapahtumat.
6 Viikko 38 Terveyttä ravinnosta ja liikunnasta. Miehen kokonaisvaltainen terveys. Liikunta ja ravinto. Lihaskunto ja apuvälineet. Tukija liikuntaelinten toimintakyvyn ylläpito. Seksuaaliterveys. Kylpylät ja hoitolat, terveysja liikuntamatkat. Kulttuuriosio. Sielunpeili-liite: hoitava ääni. Käden taidot. Syksyn kirjallisuuden helmet.
7 Viikko 45 Mielen ja aivojen terveys. Muistisairaudet. Hyvinvointia aivoille. Enneltaehkäisevä kuntoutus ja apuvälineet. Hyvät ihmissuhteet ja turvaverkko. Ystäväpalvelut. Aktiivisen yhdistystoiminan merkitys. Hyväntekeväisyys – anna lahja jolla autat muita. Kulttuuriosio. Sielunpeili-liite: hoitava hiljaisuus. Meditaatio. Kirkasvalohoito. Mausteet hoitavat mieltä. Tehdään itse luonnonmukaisia joulukoristeita! Upeimmat joulutorit suomessa ja euroopassa.
8 Viikko 50 Talven ilonaiheet. Talviliikunta. Talvimatkailukohteet, pohjoisessa ja etelässä. Myös kaupunkilomat. Vietä joulu kevyemmin. Valitse verkosta mahdollisuuksia. Milloin lääkäri kotona, yhteys lääkäriin verkon välityksellä tai puhelimessa. Viihdepaketti talvi-iltojen iloksi. Kulttuuriosio. Sielunpeili-liite: tunteet. Astrologia. Lapin luomoava luonto ja hoitoperinne. Kylmä ja kuuma hoitajina. Kevätkauden kurssit ja tapahtumat.
2022  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 5 Vireyttä keskitalven arkeen. Monipuolinen ravinto. Suolisto ja vatsan toiminta kuntoon. Painonhallinta, liikunta ja apuvälineet. Harrastustoiminta ja -palvelut.
2 Viikko 11 Turvaa tulevaisuuteen. Perhe ja parisuhde. Kotipalvelut. Eläke, testamentti, perintöasiat. Lakitoimistopalvelut. Hautauspalvelu. Henkinen hyvinvointi.
3 Viikko 17 Hyvinvointinumero. Naisen kokonaisvaltainen terveys (hiukset, iho, suu/hampaat jne.) Hyvintointi- ja lääkäripalvelut. Eläkevuosien eliksiiri. Vaihdevuodet, vitamiiinit, luonnonmukainen hoito- ja palvelut.
4 Viikko 25 Turvallinen koti – iloa kesään. Matkailukausi. Turvallinen autoilu. Teknologiaa arjen avuksi. Omaishoitajan arki ja palvelut. Kodin apuvälineet. Kesän tapahtumat (konsertit, teatterit, museot jne.)
5 Viikko 32 Sydän ja verisuoniterveys. Ruokavalio ja liikunta, terveen sydämen tukena. Kolesteroli, verensokeri, verenpaineen hoito, seuranta ja apuvälineet. Aivoverenkiertohöiriöiden ehkäiseminen ja hoito. Hyvän unen merkitys terveydelle - apuvälineet.
6 Viikko 39 Terveyttä ravinnosta ja liikunnasta. Miehen kokonaisvaltainen terveys. Liikunta ja ravinto. Lihaskunto ja apuvälineet. Tuki- ja liikuntaelinten toimintakyvyn ylläpito. Seksuaaliterveys. Kylpylät ja hoitolat, terveys- ja liikuntamatkat.
7 Viikko 45 Mielen ja aivojen terveys. Muistisairaudet. Hyvinvointia aivoille. Enneltaehkäisevä kuntoutus ja apuvälineet. Hyvät ihmissuhteet ja turvaverkko. Ystäväpalvelut. Hyväntekeväisyys - Anna lahja, jolla autat!
8 Viikko 50 Talven ilonaiheet. Talviliikunta. Talvimatkailukohteet. Vietä joulu kevyemmin. Valitse verkosta. Lääkärin kotona, verkon välityksellä tai puhelimnessa. Viihdepaketti talvi-iltojen iloksi.
2021  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 5 Vireyttä arkeen - terveellinen ravinto. Painon hallinta. Liikunta ja liikunnan apuvälineet. Suoliston ja vatsan terveys. Harrastukset. Uutta oppimaan
2 Viikko 11 Turvaa tulevaan - perhe ja parisuhde. Eläke. Testamentti ja perintö. Lakipalvelut. Palveluja kotiin. Kipu. Hautaus. Henkinen hyvivointi.
3 Viikko 17 Suuri hyvinvointinumero - naisen kokonaisvaltainen terveys. Vaihdevuodet. Vitamiinit. Lääkäripalvelut. Vaihtoehtohoidot. Kesäksi kuntoon.
4 Viikko 23 Turvallisuutta kotiin ja iloa kesään - matkailu. Turvallinen autoilu. Teknologiaa arjen avuksi. Omaishoitajan arki ja palvelut. Nauti auringosta. Kesän tapahtumat - teatterit ja konsertit.
5 Viikko 32 Sydän ja verisuoniterveys - ruokavalio terveyden tukena. Kolestroli. Veren sokeri. Verenpaine ja hoito. Aivoverenkiertohäiriöt. Hyvä uni. Arjen helpottajat.
6 Viikko 39 Terveyttä ravinnosta ja liikunnasta - miehen terveys. Lihaskunto. Turvallinen liikkuminen ja apuvälineet. Tuki- ja liikuntaelinten terveys. Seksuaaliterveys. Kylpylät ja hoitolat. Terveys- ja liikuntamatkat. Oikea ravinto.
7 Viikko 45 Mielen ja aivojen terveys - muistisairaudet. Kuntoutus ja apuvälineet. Henkinen hyvinvointi. Ihmissuhteet ja turvaverkko. Verkosta iloa ja hyötyä arkeen. Hyväntekeväisyys - anna lahja, jolla autat.
8 Viikko 50 Talven ilot - talviliikunta. Talven matkat. Mökki ja lomaosake. Kevyempi joulu. Lääkäri kotona, verkossa vai puhelimessa. Seniorin viihdepaketti talvi-iltojen ratoksi.
2020  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 6 Vireyttä Arkeen
2 Viikko 11 Turvaa Tulevaan
3 Viikko 18 Suuri Hyvinvointinumero
4 Viikko 24 Turvallisuutta Kotiin Ja Kesään
5 Viikko 33 Sydän Ja Verisuoniterveys
6 Viikko 39 Terveyttä Liikunnasta
7 Viikko 45 Mielen Ja Aivojen Terveys
8 Viikko 50 Talven Ilot
Muut tuotteet